Senin, 01 September 2014

τήριο για τυχόν τ

Είστε δυσαρεστημένοι με τη δουλειά σας; Θέλετε να βρείτε ένα νέο ή τουλάχιστον να κάνει μια κίνηση σε άλλη υπηρεσία εντός της εταιρείας σας; Μήπως θα πρέπει να έχετε πιστοποιήσεις σε MCSE, MCP και οποιαδήποτε από αυτές τις άλλες συντομογραφίες; Θα πρέπει να καθίσουμε και να αποφασίσει τι καριέρα διαδρομή που θέλετε να πάρετε, αν θέλετε να πάτε τη διαδρομή πιστοποίησης της Microsoft.

Πρώτα απ 'όλα, δεν έχετε καμία προηγούμενη εμπειρία στον επιχειρηματικό κόσμο; Αν ναι, δεν έχει σημασία τι έχετε αποφασίσει να κάνετε, είτε πρόκειται για την κατάρτιση MCSE ή MCP κατάρτισης ή οτιδήποτε άλλο, θα είναι μπροστά από τους άλλους χωρίς προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία. Ωστόσο, αν επιλέξετε να κάνετε μια αλλαγή σταδιοδρομίας, που είναι ένα πλήρες 180 μοιρών από ό, τι κάνετε τώρα, θα έχετε κάποιο πρόβλημα στο να βρει αμειβόμενη εργασία χωρίς κάποια συγκεκριμένη εμπειρία.

Για παράδειγμα, εάν είστε ένας βοηθός διοίκησης και αποφασίζουν να πάνε για ένα Engineer Microsoft Certified System, περισσότερο γνωστή ως MCSE, θα πρέπει να έχουν κάποια πρακτική εμπειρία (η βασική απαίτηση είναι για ένα χρόνο από την προηγούμενη εμπειρία) κάτω από τη ζώνη σας, πριν ακόμα την έναρξη της κατάρτισης MCSE σας. Πώς θα μπορούσατε να κάνετε για αυτό; Έχετε πολλές επιλογές. Βρείτε ένα μέντορα. Ίσως ένα άλλο άτομο μέσα στην εταιρεία σας που έχει μια MCSE θα μπορούσε να σας δώσει κατευθύνσεις και κάποια on-site γνώση την δουλειά του. Ο εθελοντισμός μέσα από μια μη κερδοσκοπική ή κάποια άλλη οργάνωση της κοινότητας θα μπορούσε να σας πιάσει κάποια πολύτιμη εμπειρία. Εξυπηρετούν ως οικότροφος, αμειβόμενη ή μη, είναι μια άλλη επιλογή.

Μια θέση εθελοντή ή ένα οικοτροφείο και είναι ευεργετικό για εκείνους τους ανθρώπους με μια νέα πιστοποίηση της Microsoft, αλλά χωρίς πρακτική, hands-on εμπειρία. Σχεδόν κάθε μη κερδοσκοπική οργάνωση ή ομάδα της κοινότητας έχει υπολογιστές. Μερικά από αυτά είναι μικρές ομάδες και άλλοι έχουν τα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών (ίσως κρατικά θέσεις εύρεσης εργασίας) χωρίς προϋπολογισμό για να προσλάβει προσωπικό πλήρους απασχόλησης. Έχετε να σκεφτούν έξω από το κουτί για τρόπους για να αποκτήσουν ότι η πρακτική εμπειρία.

Δικτύωση μίξερ ή κοινωνικού χρόνου είναι μια άλλη μεγάλη ιδέα. Μπορείτε να σμίξει με τους επαγγελματίες στον τομέα που προσπαθείτε να σπάσει και να μάθετε για τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης τους. Είναι το τέλειο μέρος για να πωλήσει ή να εμπορεύονται τον εαυτό σας. Αναχώρηση τοπική σας Εμπορικό Επιμελητήριο για τυχόν τοπικές επαγγελματικές οργανώσεις στον υποψήφιο τομέα ως ένα σημείο εκκίνησης σε αυτήν την προσπάθεια δικτύωσης. Πολλές φορές, μπορείτε να μάθετε κάποιες ανεκτίμητες πληροφορίες σχετικά με το INS και outs των πιθανών περιοχή σας πιστοποίησης. Μαθαίνοντας από τους ειδικούς θα μπορούσε να είναι μια εμπειρία στο άνοιγμα των ματιών για σας. Heck, θα μπορούσε να αλλάξει ακόμη και το μυαλό σας από υπομένοντας τα στρατόπεδα εκκίνησης MCSE και τις επτά δοκιμές για τις εξετάσεις MCSE. Δεν είναι καλύτερα να κερδίσει αυτό το διορατικότητα προτού περάσουν το χρόνο και τα χρήματα;

Μόλις έχετε ολοκληρώσει την πιστοποίηση σας, είτε πρόκειται για την πλοήγηση μέσα από τα μαθήματα MCP ή οποιαδήποτε άλλη πιστοποίηση της Microsoft, να είναι έτοιμη να ξεκινήσει από το μηδέν σε νέα προσπάθεια σας. Απλά να θυμάστε, οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία θα αλλάξει και πάλι σε ένα χρόνο ή δύο, οπότε θα πρέπει να συμβαδίσει με τις νέες τάσεις και αυτό σημαίνει συνέχιση της διδασκαλίας. Όσο ταξιδεύετε τη διαδρομή της Microsoft, θα είναι επιτυχής.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar