Senin, 01 September 2014

αποφοίτω

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα από το Outlook Εργασίας, για το τρίτο έτος τώρα υπάρχει μια θετική αύξηση της πρόσληψης φρέσκο ​​απόφοιτοι κολλεγίων για το 2006 Επιχειρηματικό σχέδιο ιδιοκτήτες για την πρόσληψη περισσότερο από την τάξη του 2005-06 από ό, τι από την τάξη του 2004-05 ως καθώς προσφέρει υψηλότερη αποζημίωση και τα οφέλη για τις νέες προσλήψεις.

Στην ετήσια έρευνα από την Εθνική Ένωση Κολεγίων και Εργοδοτών, εννέα στις δέκα επιχειρήσεις περιγράφουν τη νέα αγορά εργασίας τόσο καλή, πολύ καλή και εξαιρετική. Δημόσια ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων διηγήθηκε το λαμπρό προοπτική για το μέλλον των αποφοίτων, ενώ η μηχανική και κατασκευαστικές εταιρίες υποστήριξαν την ιδέα, λέγοντας ότι θα επίσης να μίσθωσης.

Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για νέες αποφοίτων στην αγορά εργασίας, ως αποτέλεσμα των Αυξάνονται επίσης τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν και να συμβαδίσει με τη συνταξιοδότησή του προσωπικού ΥΕ.

Ποιος είναι σε ζήτηση;

Μηχανολογία
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
Λογιστική
Business διοίκηση / διαχείριση
Οικονομικά / χρηματοδότηση
Η επιστήμη των υπολογιστών
επιστημών και των συστημάτων πληροφοριών
Μάρκετινγκ / διαχείριση της κυκλοφορίας
Μηχανικών Υπολογιστών
Χημικών Μηχανικών

Μηχανολόγων μηχανικών, στην κορυφή του καταλόγου και αντικρύζοντας τους είναι αεροδιαστημικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας, κατασκευαστές μηχανολογικού εξοπλισμού. Επίσης, το σχέδιο για την πρόσληψη αποφοίτων με διδακτορικά στην επιστήμη και τα μαθήματα που σχετίζονται με τον υπολογιστή.

Τράπεζες, μεταφορές, οικονομικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες αναζητούν αποφοίτους Οικονομίας / Οικονομικών. Η επεξεργασία τροφίμων και ποτών εταιρείες, αλυσίδες καταστημάτων, και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών θα χρειαστεί περισσότερο κάτοχοι πτυχίου / Διοίκηση Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το ένα τρίτο των ιδιοκτητών των επιχειρήσεων σχεδιάζουν για την πρόσληψη συνεργάτη απόφοιτοι κατηγοριοποιούνται σε τρεις: την τεχνολογία, τη μηχανική και τις επιχειρήσεις σχετικές βαθμούς. Ασφάλειες και της μηχανικής / τοπογραφικά εταιρείες φαίνεται το έχουν περισσότερο ανάγκη από αποφοίτους φυσικά 2 χρόνια για να φέρει ένα παραγωγικό είδος των τεχνικών γνώσεων που δεν απαιτεί περισσότερη εκπαίδευση. Ανήκουν στην hands-on εργασία δύναμη που ανέπτυξε μια καλή εργασιακή ηθική που δυστυχώς παρατηρείται από τους εργοδότες, όπως λείπει σε προηγούμενες ερασιτέχνες πτυχιούχους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, μόνο το 23,5%, (κυρίως κατασκευαστές) οι ερωτηθέντες προγραμματιστεί για την πρόσληψη των διεθνών αποφοίτων το 2006.

Τι προσόντα πρέπει ένας νέος απόφοιτος κατέχουν;

Πρέπει να έχουν άριστη jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah προφορική και γραπτή δεξιότητες επικοινωνίας
Πρέπει να είναι ειλικρινής και έχει ένα υψηλό σε σχέση με την ακεραιότητα
Μπορεί εύκολα να σχετίζονται με άλλους
να διατηρήσει μια ισχυρή ηθική εργασίας
Μπορεί να λειτουργήσει καλά με τους άλλους -TEAMWORK
Αναλυτικές ικανότητες
Πρέπει να είναι αυτο κίνητρα και πρωτοβουλία
Προσαρμοστικότητα στην αλλαγή
Ενημέρωση των δεξιοτήτων πληροφορικής
Οι παρατηρητικοί σε λεπτομέρειες

Τα πρότυπα των ιδανικοί υποψήφιοι εταιρειών είναι συχνά υψηλότερα από το περσινό. Είναι σημαντικό ότι οι νέοι απόφοιτοι δείξει καλή GPAs ως πλήρους απασχόλησης έρχονται με καλές παροχές που προέρχονται από καλή έσοδα. Μισθός, δεν θα πρέπει να είναι η μόνη αντιπαροχή, όταν ψάχν

Tidak ada komentar:

Posting Komentar